Lennisheuvel 2c Boxtel

Specificaties

Vraagprijs: € 415.000 K.K.

  • Postcode: 5281 LE
  • Perceeloppervlakte: 2475 m2

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Altijd al gedroomd van het bouwen van een eigen woning?
Dan is dit uw kans!

Lennisheuvel 2c

In het mooie en gezellige kerkdorp Lennisheuvel ligt dit prachtige bouwkavel van maar liefst 2475 m². Dit kavel is geschikt voor het bouwen van een vrijstaande woning en is gelegen aan een brede woonstraat. Dit kavel is inclusief een goedgekeurd bouwplan, maar naar eigen inzicht realiseren van een woning behoort ook tot de mogelijkheden.

Lennisheuvel is van oorsprong een typisch boerendorp omgeven door akkers en weilanden en ligt vlakbij prachtige natuurgebieden zoals de Kampina en de Mortelen. Het dorpsleven speelt zich voornamelijk af in en om het dorpshuis, de school, de speeltuin, de kerk en het café.
Vanuit Lennisheuvel rijd je binnen enkele minuten de A2 op, vanwaar je een snelle verbinding hebt naar de omliggende steden zoals ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg. Daarnaast fiets je een kleine 10 minuten naar het station in Boxtel om met het openbaar vervoer verder te reizen.
Het kavel kijkt uit op het natuurpark Boscheind welke in 2012 is aangelegd.
In het reeds getekende bouwplan wordt een moderne vrijstaande woning aangeboden met een gebruikersoppervlak van ca. 240m². De woning is hierbij voorzien van verwarming middels een aardwarmtepomp (of luchtwarmtepomp) en zonnepanelen.
De woning is hierbij als volgt ingedeeld:
Begane grond
Ruime entree/hal met garderobe en toegang tot een toiletruimte. Riante woonkamer met aansluitend een afsluitbare tweede zitgedeelte. Open toegang tot de riante woonkeuken vanwaar men via een grote glazen pui een prachtig zicht heeft over de tuin. Hier is voldoende ruimte voor het indeling naar keuze en het plaatsen voor een eethoek (indeling naar keuze). Een ruime bijkeuken biedt plaats aan de wasapparatuur. Direct achter de keuken is een ruim overdekt terras getekend. Een aangebouwde garage biedt hierbij volop bergruimte.
De eerste verdieping
Overloop met toegang tot vier slaapkamers, twee badkamers en een toiletruimte. De royale ouderslaapkamer is hierbij voorzien van een walk-in-closet.

Tweede verdieping
Luik met vlizotrap naar een ruime bergzolder.

De tekeningen kunt u opvragen bij Nuyens Makelaars.

In samenspraak met de architect is het uiteraard mogelijk om eigen woonwensen in bovenvermeld plan te verwerken.

Liever een eigen woning ontwerpen:
U mag op dit kavel een vrijstaande woning met bijgebouw bouwen volgens het op 10 juli 2014 onherroepelijk geworden bestemmingsplan buitengebied. Binnen de kaders van de regels en voorschriften met maximale nokhoogte van 9 meter en maximale goothoogte van 4,5 meter kunt u uw huis naar eigen idee laten ontwerpen en realiseren. Aansluitingen op de nutsvoorzieningen en de in- en uitrit van het kavel zijn voor rekening van de koper. U betaalt 8% overdrachtsbelasting over de koopsom.

Locatie

Op de hoogte blijven van alle nieuwbouw in Boxtel?

Wij zijn betrokken bij diverse nieuwbouwprojecten in Boxtel en omliggende regio. Landelijk, centrum locatie, rij-woningen, tweekappers, vrijstaande woningen, loft, luxe appartementen, bungalows en zelfs bouwkavels. Nieuwsgierig?

Inschrijven

Je droomhuis niet gevonden? Laat ons helpen

Een huis of appartement kopen is een belangrijke stap en daar helpen wij je graag bij! Het kan lastig zijn om jouw droomhuis te vinden tussen het aanbod. Jouw droomhuis vinden?

Zoekopdracht
Contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0411 676 448
Email info@nuyensmakelaars.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×