Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Heem van Selis in voorbereiding
5283 SB Boxtel
Koopaanneemsom € 0,- tot € 0,- Beschikbaar
0411-676448

Kenmerken

Aantal kavels 465
Lees meer

Omschrijving

Nieuwbouwproject 'Heem van Selis' in Boxtel
Bij de noordentree van Boxtel, tussen de Bosscheweg, de A2 en het Dommeldal is een nieuwe woonwijk in ontwikkeling. Op deze locatie met verspreide boerderijen komen in totaal ca. 465 nieuwbouwwoningen. Het nieuwbouwproject wordt ontwikkeld door Van...
Lees meer

Omschrijving

Nieuwbouwproject 'Heem van Selis' in Boxtel
Bij de noordentree van Boxtel, tussen de Bosscheweg, de A2 en het Dommeldal is een nieuwe woonwijk in ontwikkeling. Op deze locatie met verspreide boerderijen komen in totaal ca. 465 nieuwbouwwoningen. Het nieuwbouwproject wordt ontwikkeld door Van Wanrooij Projectontwikkeling in samenwerking met Bouwbedrijf Van Peer en de gemeente Boxtel.

De locatie ligt op 10 minuten fietsen van het centrum van Boxtel en het station en op 15 autominuten van Den Bosch. Eindhoven en Tilburg zijn binnen 30 minuten bereikbaar. De nieuwe woonwijk ligt aan het Sparrenrijk en landgoed Venrode. Ook de Kampina met de prachtige heide en vennen ligt op korte afstand.

Woningaanbod
Er komt een gevarieerd woonprogramma met koop- en huurwoningen. Rij- en hoekwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen, semi-bungalows en bouwkavels verspreid over diverse fasen. De woningen worden zonder gasaansluiting uitgevoerd. De zogenaamde 'all-electric' woningen worden zeer energiezuinig en toekomstbestendig.

Planning
Voordat de verkoop van de woningen in plan Heem van Selis kan starten, moet eerst de bestemming van de nieuwbouwlocatie gewijzigd worden naar de functie 'wonen'. Zo'n bestemmingsplanprocedure bestaat uit een aantal fasen. Naar aanleiding van reacties op het voorontwerp werken op dit moment (juli 2018) onze adviseurs in samenwerking met de gemeente aan de afronding van het ontwerp bestemmingsplan. De volgende stap is de goedkeuring en publicatie van het ontwerp bestemmingsplan door het college van B&W. Daarna kan de gemeenteraad het bestemmingsplan vaststellen en volgt de laatste inzagetermijn.

Naar verwachting kunnen we in het voorjaar van 2019 (afhankelijk van het verloop van de bestemmingsplanprocedure) starten met de verkoop van de eerste woningen.
Belangstelling? Volg het project en we houden je via de projectnieuwsbrief op de hoogte!
Overdracht Status Beschikbaar Indeling Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 0 m³ Aantal kavels 465 Vrij 0
Route van naar , 5283 SB Boxtel

  doorsturen

  Stuur een e-mail over deze woning naar een bekende

  U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega's op de hoogte brengen van deze woning.

  Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop 'verzenden' te klikken.
  Er wordt dan namens u een e-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.
  Uw gegevens
  Gegevens ontvanger
  Opmerkingen

  neem contact met ons op

  Interesse


  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

  Brochure

  Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

  Contact

  Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  Doorsturen

  Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.