Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Boxtel 5283 SB

Heem van Selis in voorbereiding

5283 SB Boxtel

Omschrijving

Nieuwbouwproject 'Heem van Selis' in Boxtel

Bij de noordentree van Boxtel, tussen de Bosscheweg, de A2 en het Dommeldal is een nieuwe woonwijk in ontwikkeling. Op deze locatie met verspreide boerderijen komen in totaal ca. 465 nieuwbouwwoningen. Het nieuwbouwproject wordt ontwikkeld door Van Wanrooij Projectontwikkeling in samenwerking met Bouwbedrijf Van Peer en de gemeente...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 0 m³ Aantal kavels 465 Vrij 0
Lees meer

Omschrijving

Nieuwbouwproject 'Heem van Selis' in Boxtel

Bij de noordentree van Boxtel, tussen de Bosscheweg, de A2 en het Dommeldal is een nieuwe woonwijk in ontwikkeling. Op deze locatie met verspreide boerderijen komen in totaal ca. 465 nieuwbouwwoningen. Het nieuwbouwproject wordt ontwikkeld door Van Wanrooij Projectontwikkeling in samenwerking met Bouwbedrijf Van Peer en de gemeente Boxtel.

De locatie ligt op 10 minuten fietsen van het centrum van Boxtel en het station en op 15 autominuten van Den Bosch. Eindhoven en Tilburg zijn binnen 30 minuten bereikbaar. De nieuwe woonwijk ligt aan het Sparrenrijk en landgoed Venrode. Ook de Kampina met de prachtige heide en vennen ligt op korte afstand.

Woningaanbod
Er komt een gevarieerd woonprogramma met koop- en huurwoningen. Rij- en hoekwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen, semi-bungalows en bouwkavels verspreid over diverse fasen. De woningen worden zonder gasaansluiting uitgevoerd. De zogenaamde 'all-electric' woningen worden zeer energiezuinig en toekomstbestendig.

Planning
Voordat de verkoop van de woningen in plan Heem van Selis kan starten, moet eerst de bestemming van de nieuwbouwlocatie gewijzigd worden naar de functie 'wonen'. Zo'n bestemmingsplanprocedure bestaat uit een aantal fasen. Naar aanleiding van reacties op het voorontwerp wordt nu (december 2018) het ontwerp bestemmingsplan afgerond.

Naar verwachting kunnen we in het 4e kwartaal van 2019 (afhankelijk van het verloop van de bestemmingsplanprocedure) starten met de verkoop van de woningen in fase 1 (appartementen en rij- en hoekwoningen). Kort daarna volgt de start van fase 2 (rij- en hoekwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen, patiobungalows).

Belangstelling? Volg het project en we houden je via de projectnieuwsbrief op de hoogte!
Overdracht Status Beschikbaar Indeling Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 0 m³ Aantal kavels 465 Vrij 0
Route van naar , 5283 SB Boxtel

  neem contact met ons op

  Interesse


  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

  Brochure

  Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

  Contact

  Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.