Mijn favorieten

Heem van Selis nieuwbouw Boxtel


Er komt nieuwbouw aan in Boxtel!! Tussen de Ketting, Gamma en de A2 is een hele nieuwe woonwijk (Heem van Selis) in ontwikkeling. Hier komen in totaal ca. 465 woningen.

Nieuwbouw Heem van Selis

Locatie

De locatie is top. Binnen een aantal minuten op de A2, ca. 15 minuten bent u in Den Bosch, 20 minuten in Eindhoven en 30 minuten in Tilburg. Het centrum van Boxtel en treinstation ligt op nog geen 10 minuten fietsen en het natuurgebied Sparrenrijk op loopafstand. De Kampina met prachtige wandel- en fietspaden, heide, vennen en bosgebied ligt op korte afstand.. Werkelijk een pareltje in Brabant.
 

Woningaanbod Heem van Selis

Er komen tweekappers, vrijstaande woningen, rij-en hoekwoningen, semi-bungalows en bouwkavels. Een gedeelte zal bestemd zijn voor verhuur. Alle woningen zijn aardgasvrij en dus geheel all-electric. De voordelen van duurzame woningen zijn enorm. Het is niet alleen goed voor het milieu maar ook goed voor onze maandelijkse energielasten.


Planning

Momenteel zijn Van Wanrooij projectontwikkeling en de gemeente Boxtel bezig met een zogenaamde bestemmingsplanprocedure. De nieuwbouwlocatie zal gewijzigd moeten worden naar de bestemming wonen. Als deze procedure is doorlopen kunnen we gaan starten met de verkoop van de eerste woningen. Waarschijnlijk voorjaar 2019 (afhankelijk van het verloop van de bestemmingsplanprocedure).

Er is momenteel een krapte op de woningmarkt in Boxtel. De vraag naar leuke duurzame woningen is groot. Wij zijn dus blij met dit nieuwbouwproject en zien dit als een verrijking voor nieuwbouw Boxtel.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van dit project of bent u op zoek naar andere nieuwbouwprojecten in Boxtel. Nieuwbouw Boxtel