Nieuwbouw

Nieuwbouwproject ‘Heem van Selis’ in Boxtel

ca. 465 nieuwbouwwoningen met een gevarieerd woonprogramma met koop- en huurwoningen

Heem van Selis

Bij de noord-entree van Boxtel, tussen de Bosscheweg, de A2 en het Dommeldal is een nieuwe woonwijk in ontwikkeling genaamd Heem van Selis. Op deze locatie met verspreide boerderijen komen in totaal ca. 465 nieuwbouwwoningen. Het nieuwbouwproject wordt ontwikkeld door Van Wanrooij Projectontwikkeling in samenwerking met Bouwbedrijf Van Peer en de gemeente Boxtel. Deze unieke locatie ligt op 10 minuten fietsen van het centrum van Boxtel en het station en op 15 autominuten van Den Bosch. Eindhoven en Tilburg zijn binnen 30 minuten bereikbaar. De nieuwe woonwijk ligt aan het Sparrenrijk en landgoed Venrode. Ook de Kampina met de prachtige heide en vennen ligt op korte afstand.

Woningaanbod

Er komt een gevarieerd woonprogramma met koop- en huurwoningen. Zoals rij- en hoekwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen, semi-bungalows en bouwkavels verspreid over diverse fasen. De woningen worden bovendien zonder gasaansluiting uitgevoerd. De zogenaamde ‘all-electric’ woningen worden daardoor zeer energiezuinig en toekomstbestendig. Het kopen van een nieuwbouwwoning heeft veel voordelen!

Woningaanbod fase 1

Naar verwachting start de verkoop van fase 1 in het voorjaar van 2020, bekijk hieronder alvast de impressies van het deel wat aan de Bosscheweg komt te liggen. Binnenkort volgen de impressies van de woningen aan de Vuurijzer.

 • 15 sociale koopwoningen
 • 4 betaalbare hoekwoningen
 • 4 betaalbare koopwoningen met 3 bouwlagen
 • 2 middeldure hoekwoningen met 3 bouwlagen

Prijsniveau

Het prijsniveau van de sociale koopwoningen wordt circa € 250.000 von en de betaalbare koopwoningen variëren van € 265.000 tot circa € 290.000 von.

Kortom: een gevarieerd woonprogramma met energiezuinige woonhuizen op een unieke locatie! Heb je interesse in het Heem van Selis? Schrijf je dan nu in en wij houden je als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Bekijk de video: Een blik op Heem van Selis »

Bekijk hier: ons aanbod aan nieuwbouwprojecten

Neem contact met ons op
 • Project status

  In Voorbereiding
 • Aantal woningen

  465
 • Aantal woningen beschikbaar

  465
 • Type woning

  Grondgebonden woningen
Contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0411 676 448
Email info@nuyensmakelaars.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×