Nieuwbouw

Nieuwbouwproject ‘Princenlant fase IV’ in Boxtel

34 driekamer appartementen allen met een prive parkeerplaats en fietsenberging.

Wonen in het hart van Boxtel met alle voorzieningen binnen handbereik. Hurks ontwikkelt hier circa 34 appartementen in het plan ‘Princenlant’ met eigen berging, parkeerplaats en ruim balkon. De kans om vanaf uw eigen balkon van het groen en de ruimte te genieten, middenin de levendigheid van voorbijgangers en winkelend publiek. Wilt u ook veilig en gemakkelijk leven in uw eigen ruime driekamerappartement?

Het onderhavige project is de 4e fase in de herstructurering van het gebied Princenlant (voorheen Haagakker). De eerste drie fasen (De Rechter, De Regent en Het Princenhof) zijn reeds gerealiseerd en bewoond. Het bestemmingsplan van de locatie is vastgesteld / onherroepelijk en dus zeker. De omgevingsvergunning voor het project is aangevraagd. De tekeningen zijn zo goed als definitief en worden verder uitgewerkt. Ook de openbare ruimte om het complex heen heeft een mooie uitwerking gekregen. Het wordt een park met vijver en prachtige groene invulling.

Het project Princenlant bestaat uit circa 34 appartementen van circa 84 m² tot 100 m² met groot balkon en berging in het appartement en op de begane grond. Op de bovenste woonlaag worden de appartementen iets groter, circa 106 en 127 m² en krijgen ze een dakterras.

Het wooncomplex krijgt een lichtgrijze bakstenen gevel om het geheel een chique ingetogen uitstraling te geven in het groene park eromheen.

Interesse in Princenlant? Schrijf u dan nu vrijblijvend in en blijf op de hoogte!

Bekijk hier: ons aanbod aan nieuwbouwprojecten

Neem contact met ons op
 • Project status

  In voorbereiding
 • Aantal woningen

  34
 • Aantal woningen beschikbaar

  34
 • Type woning

  Appartementen
 • Prijsklasse

  ca. € 267.500 - € 425.000
 • Gebruikersoppervlakte

  Vanaf 84 tot 127 m² m²
Contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0411 676 448
Email info@nuyensmakelaars.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×