Nieuwbouw

Nieuwbouwproject ‘Sacre Coeur’ in Boxtel

20 unieke appartementen en 1 bijzondere stadsvilla allen met één of meer privé parkeerplaatsen

Van Heilig Hart naar Sacre Coeur

In de voormalige Heilig Hart kerk te Boxtel worden luxe woningen ontwikkeld (Sacre Coeur). Dit prachtige Rijksmonument staat op de hoek van de Baroniestraat en Annastraat en wordt omgebouwd tot 20 luxe appartementen en 1 unieke stadsvilla.

De Sacre Coeur combineert de charme van een kerkgebouw met de luxe en comfort van een nieuwbouwwoning. Veel van de unieke kenmerkende details blijven behouden en representeren zo de geschiedenis van dit bijzondere gebouw. Het ontwerp is gerealiseerd door BOUWKUNST architecten. Het markante silhouet van de kerk met zijn geveldetails ( glas in lood, prachtige gewelven en ornamenten) zijn belangrijke uitgangspunten geweest bij het ontwerp.

Naar Hartelust wonen

De woningen die in de Sacre Coeur komen variëren in grootte van 97 m² tot maar liefst 234 m² GBO.  De appartementen beschikken allemaal over minimaal twee slaapkamers en krijgen ieder één of meerdere privé parkeerplaatsen. De riante verdiepingshoogtes van soms maar liefst 8 meter en de grote raampartijen met glas in lood maken dat deze unieke appartementen beschikken over zeeën van licht. Door de variatie in woninggrootte en type (gelijkvloers en dubbellaags d.m.v. een vide) zijn deze appartementen geschikt voor een breed publiek.

Bekijk hier: de projectwebsite

Bekijk ook: nieuwbouwproject Heem van Selis in Boxtel

Bekijk hier: aanbod nieuwbouw in Boxtel en omgeving.

Neem contact met ons op
 • Project status

  In Voorbereiding
 • Aantal woningen

  20
 • Aantal woningen beschikbaar

  21
 • Type woning

  Appartementen en 1 stadsvilla
 • Prijsklasse

  vanaf € 291.000
 • Gebruikersoppervlakte

  van 97 tot 234m² m²
Contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0411 676 448
Email info@nuyensmakelaars.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×