Nieuwbouw

Nieuwbouwproject “Sacre Coeur” in Boxtel – Stadsvilla

Unieke stadsvilla in de voormalige sacristie. Deze stadswoning bestaat uit twee lagen boven de grond en een kelderlaag half onder de grond.

De stadsvilla is bereikbaar via een trapje aan de Baroniestraat zijde. Naast veel ruimte op de begane grond bevat de woning op de eerste verdieping twee royale slaapvertrekken, ieder met een eigen doucheruimte en dubbele wastafel. Vanuit de voordeur heeft men via de hal toegang tot de ruime begane grond. Met maar liefst 66m² aan leefruimte biedt deze woonlaag diverse indelingsmogelijkheden. Centraal in de ruimte ligt de trapopgang van zwart staal welke het zitgedeelte van de keuken scheidt. De keuken biedt plaats aan een rechte opstelling en ruime eethoek. Openslaande deuren bieden toegang tot het ruime terras van ca. 27m². Speelse openingen geven de ruimte een uniek karakter en creëren diverse gebruiksmogelijkheden voor de aansluitende ruimte. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld werkruimte of speelhoek. Door de toepassing van een lange lichtstraat is de lichtinval hier optimaal. Vanuit deze ruimte is de toiletruimte alsmede berging toegankelijk.

En wat een extra ruimte biedt de half verdiepte kelder! Met de maar liefst ruim 50m² oppervlak zijn talloze gebruiksideeën denkbaar. De royale verdieping kenmerkt zicht o.a. door de prachtige spanten welke bewust in het zicht worden gehouden. Daarnaast bieden twee dakkapellen in de oorspronkelijke stijl van de kerk de slaapkamers licht en ventilatie. De hoge plafonds, originele spanten en de kelder zijn allen bijzondere elementen die samenkomen in één unieke woning.

De Pre-sale is gestart!
De start van de verkoop zit er aan te komen. Echter, om dit op een juiste en zorgvuldige manier te kunnen doen dienen er nog een aantal stukken op elkaar afgestemd te worden. Om nu al een beeld te krijgen van de interesse kunt u, als mogelijk geïnteresseerde, middels de Pre-Sale uw voorkeur aangeven. Via de project website kunt u aangeven voor welk appartement / loft / penthouse of stadsvilla u in aanmerking zou willen komen. Zodra de definitieve verkoop start zullen we u hiervan op de hoogte brengen en nemen we de door u opgegeven voorkeuren mee in de de uiteindelijke toewijzing.

Neem contact met ons op
 • Bouwtype status

  Beschikbaar
 • Type woning

  Woonhuis
 • Prijsklasse

  € 569000 - € 625000
 • Gebruikersoppervlakte

  201 m²
 • Perceeloppervlakte

  120 m²
Terug naar het project
Nieuwbouw

Bouwnummers

Nr. Koopprijs Koopconditie Status
569000 V.O.N. Beschikbaar
Contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0411 676 448
Email info@nuyensmakelaars.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×