Mijn favorieten

Aankoopmakelaar Boxtel

Aankoopmakelaar BoxtelEr komt veel kijken bij het kopen van een huis. Het is een van de belangrijkste beslissingen van je leven. Je moet jezelf geen zorgen hoeven te maken over de koop en al het regelwerk. Alles moet goed geregeld zijn: van de voorbereiding tot en met de afronding, inclusief de bijbehorende administratie.  Nuyens is thuis in Boxtel e.o. en weet precies wat er voor wie geschikt is. Daarnaast zijn we thuis in alle aspecten die bij de koop van een huis belangrijk zijn. En kunnen we het gehele traject van a tot z regelen. U bent welkom. En kunt bij ons doen alsof u thuis bent.Stap voor stap


Als u een woning wilt kopen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. In een gesprek lichten we graag toe welke stappen we doorlopen en werkzaamheden we voor u uitvoeren. Denk daarbij aan het volgende


- Kennismaken

 
De kennismaking is gratis en vrijblijvend. We stellen ons voor en maken duidelijk wat we voor u kunnen betekenen. We bespreken uw woonwensen op basis van het beschikbare budget.
 

- Zoeken en onderzoeken

 
Op basis van uw woonwensen zoeken we voor u naar een geschikte woning. Zodra we die vinden kan er een bezichtiging plaatsvinden. Daarvan kunnen we gebruikmaken om de staat van de woning vast te stellen (zie taxatie/keuring*). Wij vragen alle relevante juridische informatie op en zullen dit met u doornemen. Denk hierbij aan de juridische stukken (bewijs van eigendom, splitsingsakte of akte van erfpacht) en de stukken van de VvE; Wij checken de informatie bij de gemeente, Kadaster en bodemloket i.v.m. bestemming, verontreiniging, ondergrondse tanks, en publiekrechtelijke verplichtingen. Wij adviseren of een bouwkundige keuring nodig is en kunnen dit voor u regelen..
 

- Advies en onderhandeling

 
We adviseren u over de reële aankoopwaarde van de woning en bespreken de te voeren onderhandelingsstrategie met u. Aansluitend voeren wij de onderhandeling uit waarbij we voor u een zo scherp mogelijke prijs nastreven.
 

- Koopovereenkomst

 
Voor een eventuele verkoop maakt de verkoper de koopovereenkomst op. Wij controleren die voor u en bespreken die aansluitend samen. Zo hebben we speciale aandacht voor eventueel ontbindende voorwaarden: zoals een tijdige en passende financiering. https://www.nuyensmakelaars.nl/hypotheekadvies/ Zodra alle afspraken correct in de koopovereenkomst staan weergegeven en de handtekeningen zijn gezet, is de koopovereenkomst gesloten.
 

- Overdracht

 
U stelt als koper een notaris aan voor de juridische overdracht. Daar kunnen wij u ook over adviseren. De notaris maakt een akte van levering en een nota van afrekening op basis van de ondertekende koopovereenkomst. Wij nemen die documenten voor u door en bespreken ze met u. Op de dag van de eigendomsoverdracht inspecteren we samen met u en de verkopers de woning tot slot. Aansluitend gaan we samen naar de notaris voor de ondertekening. Na het tekenen van de leveringsakte bent u officieel eigenaar van de woning. Wij staan u met raad en daad bij tijdens het gehele proces: ook als er zich onverwacht problemen voordoen.
 
 

-Taxatie en keuring

 
Een deskundige taxatie kan van belang zijn om de juiste beslissing te kunnen nemen. Zoals verbetering van uw onderhandelingspositie bij het bepalen van uw bod ten opzichte van de vraagprijs. Voor een goede taxatie zijn (bouw)technische kennis en (markt)kennis van uw omgeving of regio belangrijk. Wij kunnen zo’n taxatie voor u uitvoeren.
 

 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring