Woning verkopen in Boxtel en omgeving.

Je huis verkopen

Samen met Nuyens Makelaars je woning zorgeloos en succesvol verkopen!

Je huis verkopen is een ingrijpend proces. De bouwkundige staat, juridische aspecten, hoe ligt de woning in de markt en wat is de juiste vraagprijs, zoeken naar potentiële en serieuze kandidaten, het houden van bezichtigingen en het voeren van onderhandelingen en tot slot het formuleren van de juiste koopakte. Het zijn zaken die de verkoop van je woonhuis er niet eenvoudiger op maken. Nuyens makelaars beschikt over jarenlange ervaring, gedegen kennis, de juiste moderne gereedschappen en een enthousiast team. Wij staan borg voor een optimaal resultaat bij de verkoop van je woning. Daarnaast kun je rekenen op een persoonlijke aanpak van een professionele partner die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Onze werkwijze bij de verkoop van een woning:

Kennismakingsgesprek

Wij geloven in een persoonlijke aanpak en komen ook in deze tijd graag bij je langs, maar je blijft natuurlijk ook van harte welkom bij ons op kantoor voor advies over het kopen of verkopen van je huis en voor advies over het afsluiten van je hypotheek. Uiteraard volgen wij alle veiligheidsrichtlijnen op om je bezoek aan ons kantoor zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Reële waardepaling van je woning


Voor het bepalen van de waarde van je woning komen wij vrijblijvend en kosteloos langs voor een advies op maat. Ja, ik wil graag een gratis waardebepaling van mijn huis.

Vraagprijs- en verkoopstrategie


Na het bepalen van de marktwaarde, in combinatie met een grondig marktonderzoek, kunnen wij de juiste vraagprijs bepalen. Ook hebben we dan een goed inzicht in de tijd die wij verwachten nodig te hebben om jouw huis te verkopen. Wij leggen je graag uit hoe wij denken de woning het beste in de markt te kunnen zetten en zo van de verkoop van jouw huis een succes te maken! Uiteraard kijken we altijd naar de wensen van jou als klant en beslissen we samen over de beste aanpak.

Perfecte presentatie en promotie


Wij maken een unieke presentatie van jouw woning. Zo schakelen wij een professionele fotograaf in die jouw woning op de juiste manier kan fotograferen. Laten de woning inmeten volgens de branchebrede meetinstructie, maken 2D/3D-plattegronden en maken gebruik van 360 graden foto’s en films. Ieder huis krijgt een eigen, professioneel opgemaakt magazine. In ons magazine worden de belangrijkste elementen van je woning uitgelicht, elementen waar kopers naar op zoek zijn. Vervolgens gaan wij ons klantenbestand met potentiële kopers benaderen en plaatsen wij jouw woning op Funda, onze eigen website en social media waaronder Facebook en Instagram.

Koper vinden voor je woning


In overleg plannen we afspraken in voor bezichtigingen van jouw woning. We begeleiden de potentiële kopers en leiden ze rond in je woning. In overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving, voeren we in nauw overleg met jou, de onderhandelingen uit met potentiële kopers. Onze ervaren makelaars onderhandelen dagelijks en volgens de erecode van de NVM. Een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst voor jou is daarbij het uitgangspunt.

Verkocht


Bij volledige overeenstemming over genoemde zaken, maken we de koopovereenkomst op. Die nemen we eerst met jou en vervolgens met de koper door voor ondertekening. Na het plaatsen van de handtekeningen is de koopovereenkomst gesloten.

Toch zijn er nog een aantal zaken die goed geregeld moeten worden. Ook hier staan wij je graag in bij en zorgen wij voor een goede afhandeling van het proces. Denk hierbij aan de volgende zaken:

– Afhandeling richting de notaris
– In contact brengen met de financieel adviseur (als je dat wenst)
– Voorbereiding van de overdracht (stukken van de notaris doornemen)
– Woning inspecteren voor transport bij de notaris
– Sleuteloverdracht bij de notaris

Je huis verkopen is daarmee geslaagd!

 

Contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0411 676 448
Email info@nuyensmakelaars.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×