Over ons

Het kantoor van Nuyens Makelaars

Nuyens Makelaars is als kantoor al sinds 1981 actief in Boxtel en omstreken. Over thuis voelen gesproken…. De regio, directe omgeving en markt van vraag en aanbod kent voor ons geen geheimen. Eigenaar Joost Nuyens is al werkzaam in de makelaardij sinds 2000. Destijds kandidaat makelaar in de regio Den Bosch maar sinds 2004 werkzaam bij Nuyens Makelaars. In 2003 is hij gecertificeerd als Register Makelaar-Taxateur (RMT) en in 2004 beëdigd als NVM lid.

Kwaliteit

Achter ‘Nuyens Makelaars’ staat een team van gemotiveerde en enthousiaste mensen die kennis hebben van de lokale en regionale onroerend goed markt. Door onze ervaring én gedegen opleiding in de makelaardij begeleiden wij  je op professionele wijze bij de aan- of verkoop van je woning. Onze NVM makelaars zijn allen gecertificeerde medewerkers RMT en KRMT. Door onze ruime praktijkervaring, marktanalyses, gedegen advies bij de afzet van nieuwbouwwoningen mogen wij ons NVM-nieuwbouwspecialist noemen (werken volgens een kwaliteitsnorm die door de NVM is opgesteld). Wij hebben jarenlange ervaring met verkopen en aankopen van woningen in de Boxtelse woningmarkt. Nuyens Makelaars is gevestigd in een monumentaal pand (villa Crols) midden in het centrum van Boxtel.

Kantoor Nuyens Makelaars

Onze makelaars en medewerkers

Makelen is persoonlijk. Het gaat niet alleen om huizen: het draait om mensen en hun wensen. Dat is het uitgangspunt voor ons werk. Dat doen we met veel plezier al jaren samen waarin we veel mensen gelukkig hebben kunnen maken met een nieuw thuis. Dat is ook de reden dat we er alles aan doen zodat jij je bij ons kunt thuis voelen.

Het team van Nuyens makelaars bestaat uit 3 makelaars en een erkend hypotheekadviseur.  Maak kennis met onze medewerkers!

Joost Nuyens

NVM-makelaar RMT

Gespecialiseerd in taxaties en verkoop/aankoop.

Monique Feijen

NVM-Nieuwbouwspecialist

Nieuwbouw advies en verkoop bestaande bouw.

Jochem Korting

Makelaar KRMT

Verkoop en aankoop bestaande bouw.

Jan Schoenmakers

Erkend Hypotheek adviseur

Onafhankelijk hypotheekadvies.

Contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0411 676 448
Email info@nuyensmakelaars.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×