Makelaar Liempde

Zoekt u een makelaar in Liempde?

Nuyens Makelaars is het makelaarskantoor in de regio en heeft als makelaar Liempde jarenlange ervaring met het verkopen, aankopen en taxeren van woningen.

Nuyens makelaardij beschikt over een team van gecertificeerde makelaars en een erkend hypotheekadviseur. Wij zijn als makelaar thuis in Liempde en omgeving en beschikken over een enorm woningaanbod en een groot bestand van potentiële huizenkopers. Wij staan bekend om onze moderne aanpak en sublieme service!
Makelaar Liempde

Aankoopmakelaar Liempde

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen? Bij de zoektocht en aankoop van een woning komen een hoop zaken aan de orde. Het begint al bij het zoeken naar de ideale woning. Op Funda Liempde zijn bijna geen woningen te vinden. En als er al een leuke woning op de markt komt dan ben je vaak te laat of ben je nr. 10 in de rij. Wat moet je dan doen? Je kunt natuurlijk zomaar wat gaan bieden, maar waar moet je nou echt rekening mee houden bij het kopen van een woning. Wat zijn de voordelen van een aankoopmakelaar:
-een aankoopmakelaar heeft inzicht in de markt (lang niet alle woningen komen op Funda).
-een aankoopmakelaar behoedt je voor het kopen van een woning met gebreken (koop geen kat in de zak)
-behartigt alleen jouw belangen en niet die van de verkoper
-Nuyens Makelaars kan alles van a tot z regelen. Hoe gaan wij te werk? Aankoopmakelaar inschakelen?  Neem contact met ons op!

Verkoopmakelaar Liempde

Waarom een verkoopmakelaar inschakelen? Je wilt je woning verkopen maar weet niet waar je moet beginnen. De woningmarkt in Liempde is overspannen en er staat bijna niks te koop. Dan moet het niet zo moeilijk zijn om je woning te verkopen. Toch? Je kunt natuurlijk zelf een te koop bord in de tuin zetten of een keer delen op social media. Maar wat is verstandig? Je wilt immers dat je woning tegen een zo hoog mogelijke prijs, de beste voorwaarden en zonder gezeur achteraf wordt verkocht. Zelf doen of toch maar een verkoopmakelaar inschakelen? Wat zijn de voordelen van een makelaar.
-groot netwerk van potentiële kopers
-ontzorgen van heel het verkoopproces
-behartigt alleen jouw belangen als verkoper
-je woning zo snel mogelijk en met de best mogelijke voorwaarden verkopen
Wat kosten makelaars in Liempde? Een goede makelaar verdient zichzelf terug. De kosten (courtage) zijn afhankelijk van type, prijsklassen en van welke diensten je gebruik wil maken. Uiteraard is een prestatieafhankelijke courtage bespreekbaar bij ons. Neem contact met ons op en wij komen vrijblijvend langs voor advies.

Waardebepaling woning Liempde

Wat is mijn huis waard in Liempde

Wat is mijn woning in Liempde waard? Wij komen gratis en vrijblijvend langs om te bepalen wat je woning waard is. Je kunt natuurlijk ook onze online waardebepaling tool gebruiken zoals je kunt zien linksonder in het scherm (dit is een grove indicatie van de waarde). De voordelen van een makelaar (taxateur) zijn dat hij niet alleen kijkt naar de gemiddelde m2 prijzen maar ook naar de staat van onderhoud, materiaalgebruik, omgeving en ligging, de markt, bijzondere rechten (erfdienstbaarheden etc.) en het bestemmingsplan. Waarom een waardebepaling? Er zijn verschillende redenen waarom iemand wil weten wat zijn woning waard is. Denk aan: waardebepaling voor verkoop, echtscheiding, erfenis of je hebt een andere woning op het oog.

Huis, woning in Liempde verkopen

Makelaarskantoor Nuyens is de makelaar in Liempde om je woning tegen de beste prijs en voorwaarden te verkopen. Makelaar in de omgeving van Liempde – Nuyens Makelaars

Lees meer: onze werkwijze bij de verkoop van een woning!

Contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0411 676 448
Email info@nuyensmakelaars.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×