Mijn favorieten

Nieuwbouw in Boxtel

 
Bent u op zoek naar een andere woning? Dan is allereerst de vraag belangrijk: Wordt het een bestaand huis of gaat u liever voor nieuwbouw in Boxtel. De komende jaren heeft nieuwbouw in Boxtel veel aandacht omdat er een schaarste aan nieuwe huizen is. Maar hoe weet u waar en wanneer er gebouwd wordt in Boxtel of omgeving? Daar kan Nuyens Makelaars u bij helpen.


Nieuwsbrief Nieuwbouw Boxtel

Houd mij op de hoogte U kunt zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. Hierin houden wij u op de hoogte van
nieuwbouw in Boxtel. Projecten die worden gebouwd en waarvan woningen beschikbaar zijn of komen voor verkoop kunt u hierin terugvinden. Zo bent u als één van de eersten op de hoogte en is de kans dat u achter het net vist een stuk kleiner. Op dit moment kunt u bij ons informatie krijgen over de volgende projecten:
  • Princenlant (34 appartementen)
  • Sparrenlaene (30 luxe appartementen)
  • Heem van Selis (ca. 465 woningen)
  • Sacre Coeur (luxe appartementen in een voormalige kerk)
In de toekomst komen er zeker nog meer van deze projecten voor nieuwbouw in Boxtel en de regio. Wilt u niets missen, dan raden wij u aan om u nu op onze nieuwsbrief te abonneren.
 
 
34 luxe nieuwbouw appartementen in het gebouw Princenlant in Boxtel

Princenlant fase 4 Boxtel

34 nieuwbouw appartementen


Landelijk wonen in het hart van Boxtel met alle voorzieningen onder handbereik… De voorbereidingen voor Princenlant fase 4 zijn gestart! De kans om vanaf uw eigen balkon van de parkachtige omgeving te genieten, middenin de levendigheid van voorbijgangers en winkelend publiek. Wilt u ook veilig en gemakkelijk leven in uw eigen ruime driekamerappartement? Schrijf u vrijblijvend in en blijf op de hoogte!
465 nieuwbouw woningen in het plan "Heem van Selis" in Boxtel.

Heem van Selis Boxtel

465 nieuwbouw woningen (in voorbereiding)


Bij de noordentree van Boxtel, tussen de Bosscheweg, de A2 en het Dommeldal is een nieuwe woonwijk in ontwikkeling. Op deze locatie met verspreide boerderijen komen in totaal ca. 465 nieuwbouwwoningen. Er komt een gevarieerd woonprogramma met koop- en huurwoningen. Rij- en hoekwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen, semi-bungalows en bouwkavels. De woningen worden zonder gasaansluiting uitgevoerd. De zogenaamde 'all-electric' woningen worden zeer energiezuinig en toekomstbestendig. De wijk krijgt een groene en waterrijke opzet omgeven door het Dommeldal en weilanden met vergezichten. 

 
Een appartementencomplex met 30 luxe appartementen in het plan "Sparrenlaene"in Boxtel

Sparrenlaene Boxtel

30 nieuwbouw appartementen (in voorbereiding)


WONEN OP NIVEAU!
Op Sparrenlaene zijn al veel woonwensen in vervulling gegaan. Zo’n mooie wijk verdient daarom een spetterende finale. Ter afronding van deze exclusieve villawijk worden aan de rand van Sparrenrijk binnenkort 30 riante appartementen gerealiseerd. Ruimte, uitzicht, comfort, duurzaamheid, we bruisen van de ideeën, die bijna werkelijkheid worden. Wilt u straks wonen op niveau? Meldt u zich dan nu vast aan!   

DUURZAME BUITENKANS
In de laatste fase van het bosrijke Sparrenlaene wordt u de mogelijkheid geboden om een keuze te maken uit 30 ruim opgezette koopappartementen, variërend van 95 m² (incl. berging) tot en met 195 m² (incl. berging) voor het grootste penthouse. Door de grote glazen puien waant u zich binnen nog steeds in deze groene oase. Of geniet op uw ruime terras met oppervlakten van 9 m² tot 105 m² van de rust die Sparrenlaene biedt. Uw auto staat natuurlijk veilig overdekt geparkeerd in de afgesloten parkeerkelder. En denk ook aan de lage energiekosten door de toepassing van warmtepompen en PV-panelen. Dat alles is mogelijk bij een verkoopprijs vanaf € 295.000 v.o.n. Een buitenkans!

Sacre Coeur Boxtel

30 nieuwbouw appartementen (in voorbereiding)

 

20 luxe nieuwbouwappartementen en 1 stadsvilla (in voorbereiding)

In de voormalige Heilig Hart kerk in Boxtel worden luxe appartementen en een stadsvilla ontwikkeld. Alle 21 woningen in de Sacre Coeur zijn ruim opgezet en hebben zeer riante verdiepingshoogtes. De grote raampartijen maken dat deze unieke appartementen beschikken over zeeën van licht.

De Sacre Coeur combineert de charme van een kerkgebouw en het comfort van een nieuwbouwwoning. De kenmerkende details blijven behouden en representeren de geschiedenis van dit bijzondere gebouw. Dit project is gelegen aan de rand van het centrum van Boxtel. Op loopafstand van de markt, winkels en NS station. 
 


 

Hoe nieuwbouw Boxtel verrijkt


Gelukkig staan er op de planning voor de komende jaren veel projecten om met nieuwbouw Boxtel uit te breiden en te verrijken. Veel van deze projecten liggen aan de rand van het dorp, maar toch op slechts enkele minuten fietsen naar het centrum. Bij Nuyens Makelaars kunnen de experts meer vertellen over de ligging en waar bekend ook al de ontwerpen met u delen, zodat u kunt zien of deze woningen voor u bieden waar u naar zocht.
Dat de nieuwbouw Boxtel zo sterk verrijkt komt ook door de grote diversiteit aan woningtypes. Er worden binnen de projecten niet alleen tussenwoningen gebouwd, maar ook (semi) bungalows, vrijstaande woningen of tweekappers. Zo vindt iedere woningzoeker in de projecten het type huis waar hij of zij naar op zoek was en dragen de projecten voor iedereen die graag in Boxtel wil wonen bij.  
 


Een woning kopen met een erkende makelaar

Nuyens Makelaars heeft niet alleen kennis van de projecten waarbij nieuwbouw Boxtel komt verrijken. Als erkend makelaar kunnen de specialisten die hier werken de inwoners van Boxtel en de omliggende plaatsen op vele fronten helpen. Zo kunt u hier ook terecht wanneer u uw bestaande woning wilt verkopen, bijvoorbeeld omdat u geïnteresseerd bent geraakt in de nieuwbouw in Boxtel of omdat u een andere woning heeft gevonden die nog beter bij uw wensen past.
Nuyens Makelaars is al sinds 1981 actief in Boxtel en omstreken en kent deze plaats dan ook van haver tot gort. Als nieuwbouw Boxtel komt verrijken zijn zij vaak één van de eersten die dit weten en ook de verkoop- en aankoopprocessen bij bestaande woningen kennen voor de makelaars geen geheimen. Daarnaast is deze makelaar aangesloten bij de NVM, VastgoedCert, NRVT en het NWWI. Zo heeft de klant extra zekerheid dat kwaliteit wordt gewaarborgd en de kennis van de makelaars up-to-date blijft.

 

Neem contact op met Nuyens Makelaars

Wilt u meer weten over welke nieuwbouw Boxtel in de aankomende jaren komt verrijken of bent u benieuwd naar één van de bestaande woningen die Nuyens Makelaars aanbiedt? Dan bent u natuurlijk welkom om contact met de experts op te nemen. Goede begeleiding, kennis van de diverse aspecten en een persoonlijke benadering staan bij deze makelaar voorop om uiteindelijk tot het beste resultaat te kunnen komen. Hiervoor kunt u Nuyens Makelaars bereiken via het contactformulier op de website, door te bellen naar 0411-676448 of door uw vraag per mail te sturen naar info@nuyensmakelaars.nl.

Benieuwd naar onze woningen? Woningen makelaar Boxtel 
Terug naar de home pagina: Makelaar Boxtel