Nieuwbouwprojecten in Boxtel

De leukste nieuwbouwwoningen in Boxtel

Ben je op zoek naar nieuwbouw in de regio Boxtel? Dan kan Nuyens Makelaars als nieuwbouwspecialist je daar bij helpen! Wij verkopen diverse nieuwbouwprojecten en hebben daardoor een ruim aanbod aan nieuwbouwwoningen. Van luxe appartementen “Sparrenlaene“uitkijkend over een bosgebied (Park Molenwijk) aan de rand van de wijk Selissen. Nieuwbouw Jorishof in Boxtel met 20 woningen gelegen op een toplocatie. Ontwikkeling van een gehele nieuwe woonwijk “Heem van Selis” met rij- en hoekwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen, semi-bungalows en bouwkavels aan de noordentree van Boxtel. (tussen de Bosscheweg, de A2 en het Dommeldal). Een prachtig appartementen complex “Princenlant” in Boxtel oost en een uitbreiding van een woonwijk in Lennisheuvel “Achter den Eijngel” met een gevarieerd woonprogramma.

Op de hoogte blijven van de leukste nieuwbouwprojecten in Boxtel?

Je kunt je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Hierin houden wij je op de hoogte van nieuwbouwprojecten in de omgeving. Projecten die worden gebouwd en waarvan woningen beschikbaar zijn of komen voor verkoop kan je hierin terugvinden. Zo ben je als één van de eersten op de hoogte en is de kans dat je achter het net vist een stuk kleiner.

Houd mij op de hoogte van nieuwbouw in Boxtel

 

 

 

Contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0411 676 448
Email info@nuyensmakelaars.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×