Nieuwbouw

Nieuwbouwproject ‘Achter den Eijngel’ in Lennisheuvel

Aan de zuidrand van Lennisheuvel (gemeente Boxtel) in de steden driehoek Eindhoven, Den Bosch en Tilburg is een nieuwe woonwijk in ontwikkeling. In samenwerking met Hazenberg Bouw ontwikkelt Janssen de Jong Projectontwikkeling deze nieuwbouwwijk Achter den Eijngel. Hier komen straks 65 karakteristieke, duurzame woningen. Ruime tweekappers, tussen- en hoekwoningen en bouwkavels.

Omgeving

Dit project is prachtig gelegen midden in het Nationaal Landschap Het Groene Woud en grenst direct aan het buitengebied van het gezellige Lennisheuvel. Op loopafstand van natuurgebied Kampina met bos, heide en beekdalen. Wonen in het groen en toch op korte afstand van de grote steden. NS-station Boxtel, diverse winkels, scholen en supermarkten op fiets afstand.

Woningtypen in “Achter den Eijngel”

Achter den Eijngel omvat een mooie mix aan woningen. Met ruime rijwoningen en royale twee-onder-een-kapwoningen is dit plan de ideale plek voor starters en gezinnen. In Achter den Eijngel komen zowel koop-, huurwoningen als vrije kavels.

De architectuur van de woningen in Achter den Eijngel is dorps en karakteristiek. De afwisseling van kleuren metselwerk en dakpannen, maar ook de verschillende kapvormen, dragen bij aan het typische dorpsgevoel. Het plan is ruim opgezet, waarbij er volop plek is voor groen, water en parkeren.

In het ontwerp van zowel de woningen als de openbare ruimte wordt veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Alle woningen voldoen compleet aan de wettelijke eisen van nu met onder meer moderne, energiezuinige installaties en hoogwaardige isolatie.

Wonen in nieuwbouwplan Achter den Eijngel wordt lekker leven op een bijzonder mooie plek in het groene en gezellige Lennisheuvel! Het plan is een prachtige toevoeging aan het dorp en vormt een natuurlijke schakel tussen de bestaande bebouwing en de Heerenbeekloop.

Kijk ook op de projectwebsite.

 

Zit jouw droomhuis hier niet tussen bekijk dan ons andere aanbod aan nieuwbouw in Boxtel.

Dit project verkopen wij in collegiale samenwerking met BrouwersMoors & Partners

 

 

 

 

 

Neem contact met ons op
  • Project status

    In voorbereiding
  • Aantal woningen

    78
  • Prijsklasse

    Vanaf: €265000
Contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0411 676 448
Email info@nuyensmakelaars.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×