Nieuwbouw

Nieuwbouwproject ‘Heem van Selis’ Dommeldal in Boxtel

Nieuwbouwproject ‘Heem van Selis Dommeldal’ in Boxtel

Heem van Selis Dommeldal

Omgeving

Op een prachtige locatie tussen de Bosscheweg, de A2 en het Dommeldal is een nieuwe woonwijk (Heem van Selis) in ontwikkeling. Hier worden 465 woningen gebouwd. Dit nieuwbouwproject ligt op korte afstand van het bruisende centrum van Boxtel, NS-station en kort bij de uitvalswegen (A2) naar Den Bosch en Eindhoven. Heem van Selis fase 3 komt aan de zuid-oost kant van het nieuwbouwproject gelegen tussen de straat “Laan van Selis”, “Wieksepad” en dommelgebied.

Woningtypen in fase Dommeldal “Heem van Selis”

Fase 3c:

In deze fase worden 13 vrijstaande woningen aan het Dommeldal gerealiseerd.
De vrijstaande woningen zijn te verdelen in 4 subtypes. De woningen op de hoeken van de zijstraten krijgen standaard een zij-erker: V1 en V3. Bij types V2 en V4 is diezelfde erker optioneel te kiezen.

Energieneutrale woningen

Met de huidige gas- en stroomprijzen is energiezuinigheid actueler dan ooit. Wist je dat bijna 80% van de woningvoorraad in Nederland gebouwd is voor 1992? De energielasten voor dergelijke (vaak minder goed geïsoleerde) woningen kunnen met de actuele energieprijzen flink oplopen. Wil je meer wooncomfort, met lagere energielasten en toekomstbestendig wonen? Dat kan met een gasloze en energiezuinige nieuwbouwwoning in Heem van Selis. Alle woningen hebben standaard het A++++ energielabel! Dat wil zeggen dat de woningen standaard energieneutraal zijn.

Nog meer besparen?
Tot slot kan je natuurlijk nog kiezen voor aanvullende energiebesparende maatregelen zoals nog meer zonnepanelen. Bij de vrijstaande woningen aan het Dommeldal is het zelfs mogelijk om de woningen “energieleverend” te krijgen door te kiezen voor het maximaal aantal optionele zonnepanelen (totaal 27 stuks)! Een energieleverend huis wekt over het hele jaar gezien meer energie op dan het verbruikt, inclusief een stelpost voor het eigen huishoudelijk verbruik. Ideaal als je bijvoorbeeld ook elektrisch rijdt.

Er zijn nog een aantal woningen beschikbaar. Heeft u interesse? Neem contact op met ons kantoor, en we bekijken samen de mogelijkheden.

Neem contact met ons op
 • Project status

  In verkoop
 • Aantal woningen

  13
 • Aantal woningen beschikbaar

  8
 • Type woning

  vrijstaande woning
 • Prijsklasse

  Vanaf € 770.000,- v.o.n.
 • Gebruikersoppervlakte

  vanaf 170m² m²
 • Perceeloppervlakte

  vanaf 384m² m²
Contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0411 676 448
Email info@nuyensmakelaars.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×