Nieuwbouw

Nieuwbouwproject ‘Heem van Selis’ fase 2 in Boxtel

Nieuwbouwproject ‘Heem van Selis’ in Boxtel

Heem van Selis fase 2

Bij de noord entree van Boxtel, tussen de Bosscheweg, de A2 en het Dommeldal is een nieuwe woonwijk in ontwikkeling. Op deze locatie met verspreide boerderijen komen in totaal ca. 465 nieuwbouwwoningen. Het nieuwbouwproject wordt ontwikkeld door Van Wanrooij Projectontwikkeling in samenwerking met Bouwbedrijf Van Peer en de gemeente Boxtel. De locatie ligt op 10 minuten fietsen van het centrum van Boxtel en het station en op 15 autominuten van Den Bosch. Eindhoven en Tilburg zijn binnen 30 minuten bereikbaar. De nieuwe woonwijk ligt aan het Sparrenrijk en landgoed Venrode. Ook de Kampina met de prachtige heide en vennen ligt op korte afstand.
Er komt een gevarieerd woonprogramma met koop- en huurwoningen. Rij- en hoekwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen, semi-bungalows en bouwkavels verspreid over diverse fasen. De woningen worden zonder gasaansluiting uitgevoerd. De zogenaamde ‘all-electric’ woningen worden zeer energiezuinig en toekomstbestendig.

Heem van Selis Fase 2 is op dit moment in voorbereiding. Hier komen tweekappers, (semi)bungalows en ruime rij- en hoekwoningen. De verkoop start naar verwachting in het najaar van 2020.

Meer weten over dit nieuwbouwproject? Neem dan contact met ons op! Of schrijf je in.

 

Neem contact met ons op
  • Project status

    In voorbereiding
  • Aantal woningen

    80
  • Prijsklasse

    Vanaf € 285000
Contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0411 676 448
Email info@nuyensmakelaars.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×