Nieuwbouw

Nieuwbouwproject ‘Jorishof’ in Boxtel

Nieuw overzicht plan Jorishof

 

Aan de Eindhovenseweg in Boxtel ontwikkelt Van Wanrooij 20 woningen aan een knus hofje “Jorishof”.

Omgeving

Gelegen op een top locatie woon je ruimtelijk en rustig midden in een natuurgebied en tevens op een historische plek. De woningen worden gebouwd op een donk, een natuurlijke verhoging in het landschap. Je kijkt uit op vele bomen, planten, vlakten en paden in het dal van rivier De Dommel. Vanuit je tuin loop je zo het park in voor een wandeling. Daarnaast worden de woningen omringd door gerestaureerde monumenten en het oude kasteel Stapelen. Dit is dus het bewijs dat historie, cultuur en nieuwbouw heel goed samen kunnen gaan.

Bovendien woon je in Jorishof centraal. Het ligt op loopafstand van scholen, winkels, een NS-station en diverse toegangswegen. Aan de toegangspoort van Boxtel en met steden als Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch en Tilburg binnen handbereik is dit een ideale locatie.

Dit bijzondere project komt op de plek waar vroeger een kleinschalige meubelmakerij was gevestigd genaamd Joris Meubelen.

Woningtypen in “Jorishof”

Jorishof omvat een mooie mix aan woningen. Hier komen tussen- en hoekwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. De woningen worden zonder gasaansluiting uitgevoerd. De zogenaamde ‘all-electric’ woningen worden zeer energiezuinig en toekomstbestendig. Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je in en wij houden je op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen!

Inschrijven voor nieuwbouwproject Jorishof

Inschrijving is gesloten! Alle woning zijn inmiddels verkocht.

Zit jouw droomhuis hier niet tussen bekijk dan ons andere aanbod aan nieuwbouw in Boxtel.

 

 

 

 

 

 

Neem contact met ons op
  • Project status

    Verkocht
  • Aantal woningen

    20
  • Prijsklasse

    Vanaf: € 395.000
Contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0411 676 448
Email info@nuyensmakelaars.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×