Nieuwbouw

Nieuwbouwproject “Princenlant fase IV” in Boxtel

Princenlant fase 4

Wonen in het hart van Boxtel met alle voorzieningen onder handbereik. Hurks ontwikkelt hier circa 34 appartementen met eigen berging, parkeerplaats en ruim balkon. De kans om vanaf je eigen balkon van het groen en de ruimte te genieten, middenin de levendigheid van voorbijgangers en winkelend publiek. Princenlant fase vier maakt onderdeel uit van een plan voor de verbetering van het woongebied ten oosten van het centrum van Boxtel. Het wordt een compact appartementengebouw, midden in een parkje met een grote vijver. Er komen 34 appartementen in vijf verschillende types, allemaal met een ruim balkon, een tuin of een dakterras. Proef hier alvast van hoe wonen in Princenlant zal zijn.

Appartementen tussenverdiepingen
Het gebouw gaat in totaal zeven woonlagen tellen. Op de onderste en bovenste verdieping na, bestaat iedere verdieping uit zes appartementen in drie woningtypes (A,B en C), allemaal met minimaal twee slaapkamers, een keuken met kookeiland, een badkamer met douche en een royaal balkon.

Extra ruime appartementen op beneden- en bovenverdieping.
De onderste en bovenste verdieping huisvesten maar twee appartementen. Op de bovenste verdieping zijn dit type D en E. Ze zijn een slagje groter dan de andere. Het ene heeft een groot dakterras, het andere twee grote balkons. Op de begane grond komen twee appartementen type A. Bijzonder is hier het terras aan het water. Bovendien hebben ze een tuin en die loopt door over de volledige lengte van het appartement. Dat maakt het een heerlijke plek voor mensen met groene vingers die gelijkvloers willen gaan wonen.

Aparte berging en fietsenstalling
Op de begane grond komen ook de individuele bergingen voor alle bewoners en een gezamenlijke fietsenstalling. Het is helemaal aan jou waar je de fiets het liefst neerzet.

Parkeren voor de deur
Via een mooie bomenrij kom je straks via de Hendrik Verheeslaan aanrijden bij Princenlant. Parkeren kun je direct naast het gebouw op een parkeerterrein. Speciaal voor het halen en brengen van personen, zijn er twee parkeerplaatsen bij het gebouw. Welke indien nodig ook voor calamiteiten gebruikt kunnen worden.

Rolstoelvriendelijk
De deuren in Princenlant zijn breed genoeg voor een rolstoel of rollator. Daarnaast zijn alle appartementen drempelloos. Alleen de penthouses bovenin hebben een traptrede naar het dakterras. De badkamer en de toiletruimte hebben wel een kleine drempel, omdat dit natte ruimtes zijn, maar ook met een rolstoel kom je hier gemakkelijk overheen.

Ruime lift
De ruime lift is groot genoeg voor een brancard en krijgt een spiegel en een zitje.

Verkoopprijzen
De prijzen van de appartementen beginnen vanaf € 267.500,- v.o.n. In het project is het mogelijk gemaakt om samen met een kopersadviseur en de projectshowroom keuzes maken voor een keuken, sanitair en tegels. In de koopsom zijn een mooie inrichting van de keuken, badkamer en het toilet inbegrepen. Bovendien kun je optioneel kiezen voor bepaalde vloer- en/of wandafwerking en zelfs raambekleding. Zodat alles voor jou geregeld en helemaal af is.

Boxtel. Wonen midden in het goede leven.

Hoewel de meeste mensen die geïnteresseerd zijn in deze appartementen Boxtel waarschijnlijk beter kennen dan wijzelf, hebben we hier toch een paar praktische wetenswaardigheden over deze gezellige, groene gemeente op een rij gezet. Speciaal voor degenen die nog niet het geluk hebben Boxtel te kennen.
In een mum uit en thuis Boxtel ligt aan de A2 tussen Eindhoven en Den Bosch. Met de auto zit je daardoor ook zo in steden als Utrecht en Tilburg. Maar de trein pakken kan even goed. Boxtel heeft namelijk een eigen station. Een bijzonder knoop-punt omdat je met de trein zowel naar noord-zuid kan, als naar oost en west.

Omringd door natuur
Op mooie dagen is het in Boxtel goed toeven. Gelegen midden in Nationaal Landschap het Groene Woud wordt de gemeente namelijk omringd door natuur-gebieden zoals Kampina, Geelders, Dommelbimd en Sparrenrijk. Voor een verfrissende wandeling, een fietstocht of een training in de buitenlucht kun je er dus alle kanten op.

Bourgondisch hart
Naast groen heeft Boxtel prachtige historische plekken, zoals de imposante Sint Petrusbasiliek en kasteel Stapelen. Daarnaast zit je in Princenlant op loopafstand van Boxtels centrum. Hier vind je talloze winkels, speciaalzaken, bars en restaurants. Keuze genoeg dus om de bourgondiër in jezelf goed te verwennen. En voor alle dagelijkse boodschappen kun je terecht in winkelcentrum Oosterhof. Het ligt bij Princenlant om de hoek.

Neem contact met ons op
  • Project status

    Verkocht
  • Aantal woningen

    34
  • Prijsklasse

    ca. € 267500 - € 425000
Bekijk de woningtypes
Nieuwbouw

Bekijk de woningtypes

Type A

€ 312500 - € 340000

Appartement - Aantal bouwnummers: 12

Verkocht

Bekijk woning

Type B

€ 290000 - € 292500

Appartement - Aantal bouwnummers: 10

Verkocht

Bekijk woning

Type C

€ 267500 - € 270000

Appartement - Aantal bouwnummers: 10

Verkocht

Bekijk woning

Type D

€ 425000 - € 425000

Appartement - Aantal bouwnummers: 1

Verkocht

Bekijk woning

Type E

€ 382500 - € 382500

Appartement - Aantal bouwnummers: 1

Verkocht

Bekijk woning
Contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0411 676 448
Email info@nuyensmakelaars.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×