Nieuwbouw

Nieuwbouwproject “Sparrenlaene appartementen” in Boxtel – Type B XL

Type B XL
Dit ruime appartement is gelegen op de bel-etage en beschikt over maar liefst 2 slaapkamers en een aparte studeer-/werkkamer. Deze laatste is middels een schuifdeur toe te voegen of af te sluiten van de woonkamer. Verder is het appartement ingedeeld met een ruime woonkamer en open keuken, een volledig ingerichte badkamer en een aparte wasruimte. Het mooie nagenoeg vierkante balkon van 12,5m2 biedt volop ruimte voor het plaatsen van een eettafel met stoelen. De bewoner van dit appartement beschikt straks over een eigen parkeerplaats en fietsenberging in de afgesloten parkeerkelder.

GBO: 108m²
Externe berging: 5²
Terras: 12,5m²
Aantal parkeerplaatsen: 1

WONEN OP NIVEAU!
Op Sparrenlaene zijn al veel woonwensen in vervulling gegaan. Zo’n mooie wijk verdient daarom een spetterende finale. Ter afronding van deze exclusieve villawijk worden aan de rand van Sparrenrijk binnenkort 30 riante appartementen gerealiseerd. Ruimte, uitzicht, comfort, duurzaamheid, we bruisen van de ideeën, die bijna werkelijkheid worden. Wilt u straks wonen op niveau? Meldt u zich dan nu vast aan!

Nog even de feiten op een rij:
De 30 exclusieve nieuw te bouwen appartementen staan in een bijzonder groene en bosrijke omgeving. Met de toepassing van veel glas en de beschikking over een groot terras (variërend van 9m² tot maar liefst 118m²!) heeft iedere bewoner straks een prachtig uitzicht en woon je gevoelsmatig écht in het bos.
De appartementen zijn verdeeld over vier woonlagen en hebben een woonoppervlak tussen de 91m² en 189m² voor het grootste penthouse. Enkele appartementen worden zelfs ingedeeld met drie slaapkamers en/of twee badkamers.
Alle woningen beschikken over 1 of 2 privé parkeerplaatsen en een eigen fietsenberging in de afgesloten en overdekte parkeerkelder. Het toekomstgerichte gebouw wordt gasloos uitgevoerd met de toepassing van warmtepompen, pv-panelen en een uitstekende isolatie. Daardoor heeft men een optimaal wooncomfort en lage energielasten. De verkoopprijzen zijn inmiddels ook vastgesteld. Deze zullen variëren tussen € 325.000,- en € 725.000,- v.o.n. inclusief volledig afgewerkte badkamer(s).

 

 

Neem contact met ons op
 • Bouwtype status

  Verkocht
 • Type woning

  Appartement
 • Prijsklasse

  € 387500 - € 387500
 • Gebruikersoppervlakte

  108 m²
Terug naar het project
Nieuwbouw

Bouwnummers

Nr. Koopprijs Koopconditie Status
2 387500 V.O.N. Verkocht
Contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0411 676 448
Email info@nuyensmakelaars.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×