Nieuwbouw

Nieuwbouwproject “Sparrenlaene appartementen” in Boxtel – Type C en Csp

Type C en Csp
De appartementen van dit type zijn 96m² en zijn gelegen op zowel de bel-etage als verdieping 1 t/m 3.
De twee appartementen op de bel-etage wijken echter af van de hoger gelegen appartementen omdat deze een uitzonderlijk groot terras hebben van maar liefst 55m² en 60m². Een echte buitenkans dus, voor diegene die nog graag van het buitenleven geniet. De hoger gelegen appartementen hebben een mooi balkon van ruim 9m² met de keus uit een noord/oost ligging of een noordwest ligging.
De indelingen van de appartementen zijn wel gelijk waarbij ze zijn ingedeeld met twee slaapkamers, een woonkamer met open keuken, een volledig ingericht badkamer en technische ruimte voor de wasmachine.
Zoals ook bij de ander types beschikken deze appartement ook over een eigen parkeerplaats en berging in de afgesloten parkeerkelder.

GBO: ca. 96m²
Externe berging: ca. 5m²
Terras bel-etage: ca. 55m² of ca. 60m²
Balkon verdiepingen: ca. 9,5m²
Aantal parkeerplaatsen: 1

WONEN OP NIVEAU!
Op Sparrenlaene zijn al veel woonwensen in vervulling gegaan. Zo’n mooie wijk verdient daarom een spetterende finale. Ter afronding van deze exclusieve villawijk worden aan de rand van Sparrenrijk binnenkort 30 riante appartementen gerealiseerd. Ruimte, uitzicht, comfort, duurzaamheid, we bruisen van de ideeën, die bijna werkelijkheid worden. Wilt u straks wonen op niveau? Meldt u zich dan nu vast aan!

Nog even de feiten op een rij:
De 30 exclusieve nieuw te bouwen appartementen staan in een bijzonder groene en bosrijke omgeving. Met de toepassing van veel glas en de beschikking over een groot terras (variërend van 9m² tot maar liefst 118m²!) heeft iedere bewoner straks een prachtig uitzicht en woon je gevoelsmatig écht in het bos.
De appartementen zijn verdeeld over vier woonlagen en hebben een woonoppervlak tussen de 91m² en 189m² voor het grootste penthouse. Enkele appartementen worden zelfs ingedeeld met drie slaapkamers en/of twee badkamers.
Alle woningen beschikken over 1 of 2 privé parkeerplaatsen en een eigen fietsenberging in de afgesloten en overdekte parkeerkelder. Het toekomstgerichte gebouw wordt gasloos uitgevoerd met de toepassing van warmtepompen, pv-panelen en een uitstekende isolatie. Daardoor heeft men een optimaal wooncomfort en lage energielasten. De verkoopprijzen zijn inmiddels ook vastgesteld. Deze zullen variëren tussen € 325.000,- en € 725.000,- v.o.n. inclusief volledig afgewerkte badkamer(s).

 

 

Neem contact met ons op
 • Bouwtype status

  VERKOCHT
 • Type woning

  Appartement
 • Prijsklasse

  € 357500 - € 387500
 • Gebruikersoppervlakte

  96 m²
Terug naar het project
Nieuwbouw

Bouwnummers

Nr. Koopprijs Koopconditie Status
18 362500 V.O.N. Verkocht
24 377500 V.O.N. Verkocht
25 367500 V.O.N. Verkocht
4 387500 V.O.N. Verkocht
17 372500 V.O.N. Verkocht
3 387500 V.O.N. Verkocht
11 357500 V.O.N. Verkocht
10 367500 V.O.N. Verkocht
Contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0411 676 448
Email info@nuyensmakelaars.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×