Nieuwbouw

Nieuwbouwproject “Sparrenlaene appartementen” in Boxtel – Type D

Type D
Dit royale en lichte appartement is gelegen op de bel-etage en heeft een woonoppervlak van maar liefst 131m². Aan buitenruimte is hier ook geen gebrek. Met een fantastisch dakterras van ruim 33m², wat is gelegen op het zuidoosten, kan men heerlijk genieten van het prachtige uitzicht.
Het appartement is verder ingedeeld met drie slaapkamers, twee ingerichte badkamers en een riante woonkamer/keuken.
In de afgesloten parkeerkelder heeft men de beschikking over 2 eigen parkeerplaatsen en een privé fietsenberging.

GBO: ca. 131m²
Externe berging: ca. 7m²
Terras: ca 33,5m²
Aantal parkeerplaatsen: 2

WONEN OP NIVEAU!
Op Sparrenlaene zijn al veel woonwensen in vervulling gegaan. Zo’n mooie wijk verdient daarom een spetterende finale. Ter afronding van deze exclusieve villawijk worden aan de rand van Sparrenrijk binnenkort 30 riante appartementen gerealiseerd. Ruimte, uitzicht, comfort, duurzaamheid, we bruisen van de ideeën, die bijna werkelijkheid worden. Wilt u straks wonen op niveau? Meldt u zich dan nu vast aan!

Nog even de feiten op een rij:
De 30 exclusieve nieuw te bouwen appartementen staan in een bijzonder groene en bosrijke omgeving. Met de toepassing van veel glas en de beschikking over een groot terras (variërend van 9m² tot maar liefst 118m²!) heeft iedere bewoner straks een prachtig uitzicht en woon je gevoelsmatig écht in het bos.
De appartementen zijn verdeeld over vier woonlagen en hebben een woonoppervlak tussen de 91m² en 189m² voor het grootste penthouse. Enkele appartementen worden zelfs ingedeeld met drie slaapkamers en/of twee badkamers.
Alle woningen beschikken over 1 of 2 privé parkeerplaatsen en een eigen fietsenberging in de afgesloten en overdekte parkeerkelder. Het toekomstgerichte gebouw wordt gasloos uitgevoerd met de toepassing van warmtepompen, pv-panelen en een uitstekende isolatie. Daardoor heeft men een optimaal wooncomfort en lage energielasten. De verkoopprijzen zijn inmiddels ook vastgesteld. Deze zullen variëren tussen € 325.000,- en € 725.000,- v.o.n. inclusief volledig afgewerkte badkamer(s).

 

 

Neem contact met ons op
 • Bouwtype status

  Verkocht
 • Type woning

  Appartement
 • Prijsklasse

  € 522500 - € 522500
 • Gebruikersoppervlakte

  131 m²
Terug naar het project
Nieuwbouw

Bouwnummers

Nr. Koopprijs Koopconditie Status
6 522500 V.O.N. Verkocht
Contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0411 676 448
Email info@nuyensmakelaars.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×