Nieuwbouw

Nieuwbouwproject “Sparrenlaene appartementen” in Boxtel – Type E

TYPE E
Ruim appartement gelegen op de eerste, tweede en derde verdieping voorzien van twee slaapkamers, twee badkamers, ruime en lichte woonkamer/keuken met aansluitend een mooi groot balkon van ca. 16m² welke is gelegen op het zuiden.
Ieder appartement heeft een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder alsmede een privé berging.

GBO: ca. 112m²
Externe berging: ca. 5m²
Balkon: ca. 16m²
Aantal parkeerplaatsen: 1

WONEN OP NIVEAU!
Op Sparrenlaene zijn al veel woonwensen in vervulling gegaan. Zo’n mooie wijk verdient daarom een spetterende finale. Ter afronding van deze exclusieve villawijk worden aan de rand van Sparrenrijk binnenkort 30 riante appartementen gerealiseerd. Ruimte, uitzicht, comfort, duurzaamheid, we bruisen van de ideeën, die bijna werkelijkheid worden. Wilt u straks wonen op niveau? Meldt u zich dan nu vast aan!

Nog even de feiten op een rij:
De 30 exclusieve nieuw te bouwen appartementen staan in een bijzonder groene en bosrijke omgeving. Met de toepassing van veel glas en de beschikking over een groot terras (variërend van 9m² tot maar liefst 118m²!) heeft iedere bewoner straks een prachtig uitzicht en woon je gevoelsmatig écht in het bos.
De appartementen zijn verdeeld over vier woonlagen en hebben een woonoppervlak tussen de 91m² en 189m² voor het grootste penthouse. Enkele appartementen worden zelfs ingedeeld met drie slaapkamers en/of twee badkamers.
Alle woningen beschikken over 1 of 2 privé parkeerplaatsen en een eigen fietsenberging in de afgesloten en overdekte parkeerkelder. Het toekomstgerichte gebouw wordt gasloos uitgevoerd met de toepassing van warmtepompen, pv-panelen en een uitstekende isolatie. Daardoor heeft men een optimaal wooncomfort en lage energielasten. De verkoopprijzen zijn inmiddels ook vastgesteld. Deze zullen variëren tussen € 325.000,- en € 725.000,- v.o.n. inclusief volledig afgewerkte badkamer(s).

 

 

Neem contact met ons op
 • Bouwtype status

  VERKOCHT
 • Type woning

  Appartement
 • Prijsklasse

  € 445000 - € 455000
 • Gebruikersoppervlakte

  112 m²
Terug naar het project
Nieuwbouw

Bouwnummers

Nr. Koopprijs Koopconditie Status
21 455000 V.O.N. Verkocht
7 445725 V.O.N. Verkocht
14 450000 V.O.N. Verkocht
Contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0411 676 448
Email info@nuyensmakelaars.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×