Nieuwbouw

Nieuwbouwproject “Sparrenlaene appartementen” in Boxtel – Type H

TYPE H
Wat een plaatje! Een prachtig ingedeeld penthouse met de beschikking over o.a. drie slaapkamers, twee badkamers, een aparte wasruimte en inpandige berging naast de keuken. De royaal opgezette woonkamer heeft een zee van licht door de brede schuifpui welke toegang biedt tot het gigantische dakterras gelegen op het zuidoosten. Al vroeg genieten van de ochtendzon of nog even de laatste zonnestralen aan het einde van de dag? Door de vorm en grootte van het terras is het hier mogelijk.
Twee eigen parkeerplaatsen en een eigen fietsenberging in de afgesloten parkeerkelder maken het geheel compleet.

GBO: ca. 180m
Externe berging: 7m
Dakterras: ca. 107m
Aantal parkeerplaatsen: 2

WONEN OP NIVEAU!
Op Sparrenlaene zijn al veel woonwensen in vervulling gegaan. Zo’n mooie wijk verdient daarom een spetterende finale. Ter afronding van deze exclusieve villawijk worden aan de rand van Sparrenrijk binnenkort 30 riante appartementen gerealiseerd. Ruimte, uitzicht, comfort, duurzaamheid, we bruisen van de ideeën, die bijna werkelijkheid worden. Wilt u straks wonen op niveau? Meldt u zich dan nu vast aan!

Nog even de feiten op een rij:
De 30 exclusieve nieuw te bouwen appartementen staan in een bijzonder groene en bosrijke omgeving. Met de toepassing van veel glas en de beschikking over een groot terras (variërend van 9m² tot maar liefst 118m²!) heeft iedere bewoner straks een prachtig uitzicht en woon je gevoelsmatig écht in het bos.
De appartementen zijn verdeeld over vier woonlagen en hebben een woonoppervlak tussen de 91m² en 189m² voor het grootste penthouse. Enkele appartementen worden zelfs ingedeeld met drie slaapkamers en/of twee badkamers.
Alle woningen beschikken over 1 of 2 privé parkeerplaatsen en een eigen fietsenberging in de afgesloten en overdekte parkeerkelder. Het toekomstgerichte gebouw wordt gasloos uitgevoerd met de toepassing van warmtepompen, pv-panelen en een uitstekende isolatie. Daardoor heeft men een optimaal wooncomfort en lage energielasten. De verkoopprijzen zijn inmiddels ook vastgesteld. Deze zullen variëren tussen € 325.000,- en € 725.000,- v.o.n. inclusief volledig afgewerkte badkamer(s).

 

 

Neem contact met ons op
 • Bouwtype status

  Verkocht
 • Type woning

  Appartement
 • Prijsklasse

  € 705000 - € 705000
 • Gebruikersoppervlakte

  180 m²
Terug naar het project
Nieuwbouw

Bouwnummers

Nr. Koopprijs Koopconditie Status
30 705000 V.O.N. Verkocht
Contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0411 676 448
Email info@nuyensmakelaars.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×