De Vorst 17 Boxtel

Specificaties

Vraagprijs: € 525.000 K.K.

  • Postcode: 5281 RG
  • Woonoppervlakte: 131 m2
  • Perceeloppervlakte: 2625 m2
  • Inhoud: 710 m3
  • Bouwjaar: 1920

Terug naar het overzicht

Omschrijving

DE VORST 17 BOXTEL

In het buitengebied gelegen, geheel te renoveren, vrijstaande woning met twee grote schuren en een inpandige garage. Gelegen op een zeer royaal perceel van 2.625 m². De woning is gelegen aan een doodlopende weg in buitengebied van Boxtel. De woning kent een fraaie ligging rondom omgeven door weilanden en velden. En mooi uitgangspunt voor wandel- of fietstochten in de bosrijke omgeving.
Tevens zeer geschikt als BOUWKAVEL voor het realiseren van een vrijstaande woning naar eigen wensen en behoeften.

Indeling:
Hal met trapopgang, aansluitend slaapkamer en badkamer. Woonkamer met gaskachel. Riante woonkeuken met complete inrichting. Betegelde toiletruimte en een riante bijkeuken. Op de verdieping een overloop met toegang tot twee slaapkamers. Het huis beschikt verder over een inpandige garage en een grote inpandige berging (ca. 48 m²).

Buiten:
Voortuin. Verhard achterterrein met twee grote schuren van gezamenlijk ca. 294 m².

Algemeen:
Een vrijstaande woning met volop mogelijkheden om het naar eigen wensen aan te passen. Koper dient rekening te houden met grote verbouwings- en moderniseringskosten. Tevens is het geheel zeer geschikt als bouwkavel om uw eigen droomwoning te kunnen realiseren naar uw eisen wensen, eisen en behoeften. Eventuele nieuwbouw dient aan de voorwaarden uit het bestemmingsplan te voldoen. Het perceel heeft enkel een woonbestemming.

“As is, where is” artikel wordt opgenomen in de koopovereenkomst.
Dit houdt het volgende in: Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 100 jaar oud is, dat de onroerende zaak (grondig) gerenoveerd moet worden en dat verkoper de onroerende zaak nooit feitelijk heeft gebruikt. In verband hiermee wil verkoper geen enkele aansprakelijk aanvaarden met betrekking tot zichtbare en onzichtbare/ verborgen gebreken. Hieronder vallen onder meer zichtbare en onzichtbare/ verborgen gebreken die het gevolg zijn van het niet bouwen conform de bouwvoorschriften/ bouwvergunningen/ bestemmingsplanbepalingen e.d. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen om bovenstaande model-tekst van artikel 6.3 door te halen. Dit betekent dat als de onroerende zaak bij de eigendomsoverdracht niet de (feitelijke) eigenschappen bezit die nodig zijn voor een normaal gebruik als woonhuis, dit voor rekening en risico van koper komt. Met andere woorden: koper koopt de onroerende zaak ‘as is, where is’. Bij het vaststellen van de koopsom is hier rekening mee gehouden. Koper is in de gelegenheid gesteld om de onroerende zaak bouwkundig (te laten) onderzoeken.

Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 131m²
Kaveloppervlak: 2.625m²
Bouwjaar: ca. 1920
Inhoud: ca. 710m³
Aanvaarding: in overleg

Locatie

Op de hoogte blijven van alle nieuwbouw in Boxtel?

Wij zijn betrokken bij diverse nieuwbouwprojecten in Boxtel en omliggende regio. Landelijk, centrum locatie, rij-woningen, tweekappers, vrijstaande woningen, loft, luxe appartementen, bungalows en zelfs bouwkavels. Nieuwsgierig?

Inschrijven

Je droomhuis niet gevonden? Laat ons helpen

Een huis of appartement kopen is een belangrijke stap en daar helpen wij je graag bij! Het kan lastig zijn om jouw droomhuis te vinden tussen het aanbod. Jouw droomhuis vinden?

Zoekopdracht
Contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0411 676 448
Email info@nuyensmakelaars.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×