Mijn favorieten

huis verkopen


Gaat u uw huis verkopen?  
 

Samen met Nuyens Makelaars naar een optimaal resultaat !

De verkoop van uw woning is een ingrijpend proces. De bouwkundige staat, juridische aspecten, hoe ligt de woning in de markt en wat is de juiste vraagprijs, zoeken naar potentiële en serieuze kandidaten, het houden van bezichtigingen en het voeren van onderhandelingen en tot slot het formuleren van de juiste koopakte. Het zijn zaken die de verkoop van uw woonhuis er niet eenvoudiger op maken. Nuyens makelaars beschikt over jarenlange ervaring, gedegen kennis, de juiste moderne gereedschappen en een enthousiast team. Wij staan borg voor een optimaal resultaat bij de verkoop van uw woning. Daarnaast kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak van een professionele partner die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Voor een huis verkopen moet u dan ook bij Nuyens Makelaars zijn!

                                                                                                                                                                                                     Thuis bij Nuyens Makelaars          
 


THUIS IN REGELWERK


Een huis verkopen doe je niet zomaar. Het is een van de belangrijkste periodes van je leven. En je bent vaak ook nog op zoek naar een nieuw thuis. Er is al genoeg te doen, dus moet je jezelf geen zorgen hoeven te maken over de verkoop en al het regelwerk. Alles moet goed geregeld zijn: van de voorbereiding tot en met de afronding, inclusief de bijbehorende administratie.
 
Nuyens is thuis in Boxtel e.o. en weet precies wat er voor wie geschikt is. Daarnaast zijn we thuis in alle aspecten die bij de verkoop van een huis belangrijk zijn. En kunnen we het gehele traject van a tot z regelen. U bent welkom. En kunt bij ons doen alsof u thuis bent.

Als u uw woning wilt verkopen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. In een gesprek lichten we graag toe welke stappen we doorlopen en werkzaamheden we voor u uitvoeren. Denk daarbij aan het volgende:
 

1 Kennismaken

 
De kennismaking is gratis en vrijblijvend. We stellen ons voor en maken duidelijk wat we voor u kunnen betekenen. We bespreken uw wensen en behoeften.
 

2 Waarde en vraagprijs bepalen

 
We beoordelen de waarde van uw woning op basis van alle feitelijke gegevens en onder andere de bouwkundige staat. Daarnaast kijken we naar de ligging en de actuele vraag-en-aanbod situatie in uw omgeving. Aansluitend bepalen we in overleg de vraagprijs.
 

3 Start verkoop

 
Zodra u ons de opdracht tot verkoop verleent, starten we met de voorbereiding en concrete verkoopactiviteiten. We overleggen met u de best mogelijke strategie voor de verkoop. We maken professionele documentatie voor uw woning (omschrijving, meetgegevens, plattegronden, enz.) en we maken gebruik van een vakfotograaf. Op verzoek sturen we die documentatie aan geïnteresseerden toe. Een aantrekkelijke presentatie vergroot de kans op verkoopresultaat.
 

4. Promotie en presentatie

 
  • We starten met het aanschrijven van de relevante woningzoekenden in ons bestand.
  • Tegelijkertijd bieden we de woning aan via het NVM-uitwisselingssysteem waarbij alle aangesloten makelaars de woning aanbieden binnen hun bestand.
  • We bieden de woning aan op funda.nl en via onze eigen website nuyensmakelaars.nl
  • De woning krijgt een plaats in onze digitale presentatievitrines op kantoor
  • Het plaatsen van een bord ‘te koop’ bij uw woning
  • We maken gebruik van social media (zoals YouTube, Facebook en Twitter) om de woning onder de aandacht te brengen
  • Eventuele deelname aan Open Huis-dagen
  • In overleg bieden we de mogelijkheid van verkoopstyling voor uw woning
  • En als optie: indien gewenst maken en plaatsen we advertenties in relevante dag- en/of weekbladen
 

5. Bezichtigingen

 
In overleg plannen we afspraken in voor bezichtigingen van uw woning. We begeleiden de potentiële kopers en leiden ze rond in uw woning. Om die reden hoeft u daarbij zelf niet aanwezig te zijn. Na afloop bespreken we met u het verloop en eventueel gemaakte afspraken.
 

6. Onderhandelingen

 
In overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving, voeren we in nauw overleg met u, de onderhandelingen uit met potentiële kopers. Zodra er een bod is op uw woning, bespreken we de strategie voor de onderhandeling. Onze ervaren makelaars onderhandelen dagelijks en volgens de erecode van de NVM. Een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst voor u is daarbij het uitgangspunt.
Naast de prijs zijn aspecten als datum van oplevering, overname van roerende zaken en eventueel ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld tijdige financiering) van belang.
 

7. Koopovereenkomst

 
Na volledige overeenstemming over genoemde zaken, maken we de koopovereenkomst op. Die nemen we eerste met u en vervolgens met de koper door voor ondertekening. Na het plaatsen van de handtekeningen is de koopovereenkomst gesloten.
 

8. Overdracht

 
De koper stelt een notaris aan voor de juridische overdracht. Die notaris maakt een akte van levering en een nota van afrekening op basis van de ondertekende koopovereenkomst. Wij nemen die documenten voor u door en bespreken ze met u. Op de dag van de eigendomsoverdracht inspecteren we samen met u en de kopers de woning tot slot. Aansluitend gaan we samen naar de notaris voor de ondertekening. Na het tekenen van de leveringsakte is de woning officieel verkocht. Wij staan u met raad en daad bij tijdens het gehele proces: ook als er zich onverwacht problemen voordoen.


Taxatie en keuring

 
Een deskundige taxatie kan van belang zijn om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Zoals verbetering van uw onderhandelingspositie. Voor een goede taxatie zijn (bouw)technische kennis en (markt)kennis van uw omgeving of regio belangrijk. Wij kunnen zo’n taxatie voor u uitvoeren.

 

NVM-zekerheid         

 
Nuyens makelaars is lid van de NVM (www.nvm.nl). Dat biedt u de nodige zekerheid en alle voordelen van het betreffende relatienetwerk.

Benieuwd naar onze woningen? Woningen makelaar Boxtel 
Terug naar de home pagina: Makelaar Boxtel
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring