Mijn favorieten

Hypotheekadvies

 

Om zorgeloos tot de koop van een huis over te gaan nemen wij u graag wat zaken uit handen.
De specialiteit van Nuyens Makelaars is de makelaardij, maar om u ook van dienst te zijn op financieel gebied werken wij samen met FAC, Financieel Advies Centrum Boxtel.
 
Het kiezen van de meest geschikte financiering voor het huis van uw wensen is een ingewikkelde zaak.
Jan Schoenmakers verantwoordelijk voor FAC Boxtel helpt u daarbij graag. FAC geeft inzicht in de financiële consequenties van het kopen en bewonen van een huis. In veel gevallen wordt door het tijdig inzicht te geven teleurstellingen voorkomen. Ieder mens heeft zijn eigen wensen en grenzen op het gebied van wonen. Een goede oriëntatie  is daarom vooraf noodzakelijk. Zakelijke maar ook persoonlijke voorkeuren moeten in de overweging worden betrokken. Zo zal niet altijd de vraag zijn hoeveel u maximaal mag lenen maar vooral voor welk bedrag u maximaal mag lenen. Zodat u ook nog geld overhoudt om prettig te leven.
 
Op basis van een geheel vrijblijvend persoonlijk adviesgesprek wordt een FAC-hypotheekadviespakket samengesteld.Dit pakket geeft inzicht op de te verwachten woonlasten. Het omvat:
  • Maximale financieringsmogelijkheid
  • Begroting van de aankoopkosten
  • Maandelijks te verwachten woonlasten
  • Overzicht van de verschillende hypotheekvormen
  • Advies meest passende hypotheekvorm
     
 
FAC Boxtel werkt samen met praktisch alle banken, verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen. Door een gezamenlijke inkoop ontstaan scherpe rentetarieven en uitstekende voorwaarden.
FAC Boxtel is bereikbaar op T. 0411-676 448
Rechterstraat 49b in Boxtel