Start verkoop Princenlant fase IV

Binnenkort gaan we in verkoop met de 34 levensloopbestendige appartementen Princenlant fase IV en wel op donderdag 5 september 2019. We starten met een informatiemiddag in Boxtel. Van donderdag 5 september tot maandag 16 september 2019 is het mogelijk in te schrijven voor de koop van een appartement naar uw voorkeur.

Informatiemiddag

Wilt u graag weten hoe de appartementen en het gebouw eruit komen te zien en wat er in zit? Wat er mogelijk is qua afwerking? En hoe de verkoopprocedure precies verloopt? Dan is het raadzaam aanwezig te zijn tijdens de informatiemiddag. Het gehele projectteam is aanwezig om het aan u te presenteren en individuele vragen te beantwoorden. Na afloop ontvangt u van ons een uitgebreid brochurepakket om alles thuis nog eens rustig na te lezen.

De presentatie houden we twee keer, donderdagmiddag 5 september. Om 13:00 uur en om 15:00 uur. Grand café Rembrandt (Rechterstraat 56, Boxtel).

Aanmelden voor informatiemiddag

Omdat we maar een beperkt aantal plaatsen (circa 100) hebben in de zaal, vragen we u zich aan te melden voor één van de twee tijden, 13:00 uur of 15:00 uur. U kunt zich voor deze dag aanmelden (max 2 personen), door ons te bellen op telnr. 0411-676448.

Wat als u niet aanwezig kunt zijn?

Geen probleem. De projectwebsite is vanaf start verkoop aangevuld met de belangrijkste informatie en de makelaars staan u graag te woord voor eventuele vragen. Het brochurepakket is dan ook via hen te verkrijgen. Bij interesse kunt u zich inschrijven voor de verkoop tot en met maandag 16 september a.s. De makelaars helpen u hier graag bij.

Contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0411 676 448
Email info@nuyensmakelaars.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×