Bestemmingsplan vastgesteld Heem van Selis

Afgelopen dinsdag (19 november) is door de gemeenteraad van Boxtel het bestemmingsplan Selissen vastgesteld. Hiermee komt de realisatie van de wijk Heem van Selis weer een stap dichterbij. Vanaf de publicatie, medio volgende week, ligt het vastgestelde bestemmingsplan gedurende 6 weken ter inzage.

Omdat we zorgvuldigheid betrachten in relatie tot het bestemmingsplan is de eerder aangekondigde start verkoop van de eerste fase uitgesteld van eind 2019 naar het voorjaar van 2020.

Fase I heem van selis

Woningaanbod fase 1

Fase 1 ligt in het gebied tussen het tuincentrum en de Bosscheweg en bestaat uit meerdere onderdelen.

  • Fase 1a: 14 woningen aan de “Gouden Rijder” (parallelweg Bosscheweg), deze worden ontwikkeld door Van Wanrooij Projectontwikkeling.
  • Fase 1b: 11 woningen aan de Vuurijzer, deze worden ontwikkeld door Bouwbedrijf van Peer.

Van deze 25 woningen worden 15 tussenwoningen aangeboden in het segment “sociale koop” (circa €250.000,- von) en 8 woningen in het segment “betaalbare koop” (tot circa €290.000,- von). De definitieve verkoopprijzen worden kort voor start verkoop bekend. Bekijk de impressies van de woningen in fase 1a en 1b op de website!

Fase 2 in voorbereiding

Ondertussen wordt de ontwikkeling van fase 2 ook opgestart zodat de verkoop hiervan kort na fase 1 kan starten. Fase 2 bestaat uit circa 64 grondgebonden woningen, verdeeld in de categorieën betaalbare/middeldure rij-/hoekwoningen en tweekappers, vrijstaande woningen en/of semi-bungalows in het hogere prijssegment.

Houd de nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie over de start verkoop.

 

Contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0411 676 448
Email info@nuyensmakelaars.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×