Een nieuwe update van de voorbereidingen op nieuwbouwplan Achter den Eijngel

Bouwbord op locatie
Afgelopen woensdag is het bouwbord van het nieuwbouwproject Achter den Eijngel onthuld. Direct achter het gelijknamige rijksmonument Den Eijngel aan de Mijlstraat is het bouwbord geplaatst als herkenningspunt van een nieuw stukje Lennisheuvel in wording.

Presale
De voorbereidingen voor de start verkoop zijn in volle gang en we krijgen al veel vragen binnen van geïnteresseerden die graag meer informatie willen ontvangen en zich willen inschrijven om in aanmerking te komen voor een woning of bouwkavel. Speciaal voor de ‘early birds’ starten we daarom, in aanloop op de officiële start verkoop, binnenkort met een presale!

Hierover later meer….

Bestemmingsplan
Inmiddels is het bestemmingsplan behandeld door de Raad van State tijdens de zitting eind september. Het vertrouwen op een positieve uitspraak is groot en we verwachten dat het bestemmingsplan begin november onherroepelijk zal zijn.

Openbare inrichting
De hoofdopzet van het plan wordt gekenmerkt door een zogenaamde kamstructuur. Aan de noordzijde ligt de hoofdontsluitingsweg van het plangebied en haaks daarop worden noord-zuid georiënteerde woonstraatjes ontsloten. De hoeveelheid verharding in het plangebied wordt geminimaliseerd om daarmee het dorpse karakter goed te kunnen behouden.

Openbare inrichting Achter den Eijngel Boxtel

Wonen in het groen!
De ligging van plan Achter den Eijngel is uniek! Het plan ligt aan de zuidrand van Lennisheuvel en grenst direct aan het buitengebied met de  kronkelende Heerenbeekloop. Een paar stappen buiten het dorp loop je meteen tussen de uitgestrekte landerijen. En als je even doorloopt ben je zo in de bossen.

Lennisheuvel ligt midden in Nationaal Landschap Het Groene Woud, het gebied in de stedendriehoek ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg, waar stad en land naadloos in elkaar over lopen. Wandel eens één van de wandelroutes van het ‘Rondje Lennisheuvel’. Ontdek de prachtige omgeving en proef de sfeer en ligging van plan Achter den Eijngel. Merendeel van de wandelroutes lopen namelijk direct langs het plangebied, met de drie wandelroutes van ongeveer 10 km en een korte route van 3 km speciaal voor rolstoelgebruikers.

Contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0411 676 448
Email info@nuyensmakelaars.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×