Voorinschrijving fase 4a gestart

Bijna alle woningen in fase 3 in project Heem van Selis in Boxtel zijn verkocht. Hoog tijd dus voor nieuw woningaanbod! Woensdag (2 februari) om 09:00 uur start de voorinschrijving van de 31 gevarieerde woningen in fase 4a. Je kunt vanaf dat moment jouw voorkeuren op basis van de indicatieve prijzen opgeven. De voorinschrijving sluit op dinsdag 8 februari 17:00 uur. Daarna is het niet meer mogelijk om een nieuwe voorinschrijving te starten, je voorinschrijving af te ronden of iets te wijzigen.

Rijwoning fase 4a

Woningaanbod

Deze fase biedt een gevarieerd woningaanbod met ruime en compacte tweekappers, hoekwoningen met en zonder zij-uitbouw en compacte starterswoningen (KOOPstart). Het woningaanbod met de indicatieve prijzen is nu te bekijken op de website. Bekijk alvast alle informatie en dien je voorkeuren vanaf de start van de voorinschrijving in.

Belangrijk

Een voorinschrijving is nog géén definitieve inschrijving voor een woning in dit project. Zodra de definitieve inschrijving start, kun je de inschrijving compleet maken met o.a. een financiële scan. Meer informatie en datum start definitieve inschrijving volgen later.

Contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0411 676 448
Email info@nuyensmakelaars.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×