Nieuwbouw

Nieuwbouwproject ‘Sparrenlaene’ in Boxtel

30 luxe drie- en vierkamer appartementen met eigen parkeerplaats en berging in de parkeerkelder

WONEN OP NIVEAU! SPARRENLAENE IN BOXTEL BIEDT U DEZE KANS.

In Sparrenlaene te Boxtel zijn al veel woonwensen in vervulling gegaan. Zo’n mooie wijk verdient daarom een spetterende finale. Ter afronding van deze exclusieve villawijk worden aan de rand van Sparrenrijk binnenkort 30 riante nieuwbouwappartementen gerealiseerd. Ruimte, uitzicht, comfort, duurzaamheid, we bruisen van de ideeën, die bijna werkelijkheid worden. Wilt u straks wonen op niveau?

DUURZAME BUITENKANS

In de laatste fase van het bosrijke Sparrenlaene wordt u de mogelijkheid geboden om een keuze te maken uit 30 ruim opgezette koopappartementen. De appartementen variëren van 91 m² tot en met 189 m² voor het grootste penthouse. Door de grote glazen puien waant u zich binnen nog steeds in deze groene oase. Er is veel variatie in type appartementen. Het verschil zit ‘m in oppervlakte, ligging en indeling. Een extra badkamer, een study, drie slaapkamers, walk-in-closet en/of uitzicht op het park.

GENIETEN IN GROEN HART

In elke woning kunt u genieten van de groene woonomgeving vanaf de riante terrassen met oppervlakten van 9 m² tot 118 m². Alle woningen zijn voorzien van luxe afgewerkte badkamers. Uw auto staat natuurlijk veilig overdekt geparkeerd op een of twee privé parkeerplaatsen in de afgesloten parkeerkelder. Hier heeft iedere woning tevens nog een separate fietsenberging. En denk ook aan de lage energiekosten door de toepassing van warmtepompen en PV-panelen. Een buitenkans! Luxe wonen in Sparrenlaene.

Wilt u op de hoogte blijven. Schrijf u dan HIER in voor de Nieuwsbrief!

Bekijk hier: ons aanbod aan nieuwbouwprojecten

Bekijk hier: de projectwebsite

Neem contact met ons op
 • Project status

  In voorbereiding
 • Aantal woningen

  30
 • Aantal woningen beschikbaar

  30
 • Type woning

  Appartementen
 • Prijsklasse

  € 325.000 - € 725.000
 • Gebruikersoppervlakte

  vanaf 91 tot 189m² m²
Contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0411 676 448
Email info@nuyensmakelaars.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×